1177 förkylning

Förkylning – 1177

Här kan du läsa om förkylningar, influensa och snuva. Du får tips på vad du …

Förkylning är en infektion i näsan, halsen eller svalget. Den orsakas nästan alltid av ett virus. Förkylning brukar gå över av sig själv, men det finns saker du kan göra för att lindra symtomen.

Förkylning och influensa – 1177

På 1177.se får du råd om hälsa och information om sjukdomar och vilka mottagningar du kan kontakta. Logga in för att läsa din journal och göra dina …

Här kan du läsa om förkylningar, influensa och snuva. Du får tips på vad du kan göra själv för att lindra besvären och råd om när du ska söka vård.

Förkylning hos barn – 1177

Inför julhelgerna: Vaccinera dig och stanna hemma vid förkylning · För få i Blekinge har vaccinerat sig. – Dessa personer rekommenderas att vaccinera sig. · Ett …

4 augusti: Är du förkyld – besök 1177.se innan du ringer …

Är det riskfritt att exempelvis träna med en förkylning i kroppen om jag har ont i halsen men inte har feber? När bör jag vara försiktig med träning?

Covid-19: Stanna hemma om du är sjuk – 1177

Förkylning orsakas nästan alltid av ett virus. Du kan ha ont i halsen och det brukar se rött och inflammerat ut. Ibland kan du få en infektion i stämbanden. Då …

Inför julhelgerna: Vaccinera dig och stanna hemma vid … – 1177

Covid-19 är en infektionssjukdom som orsakas av ett virus. Det är vanligt att bli sjuk som vid förkylning eller influensa, men du kan också få andra symtom.

Kan man träna fast man är lite sjuk? – 1177

Att ha ont i örat är väldigt vanligt hos både barn och vuxna. Hos barn är orsaken ofta förkylning eller öroninflammation. Hos vuxna är det vanligare att det …

När kan jag, och när kan jag inte motionera? Har otaliga gånger hört att man inte bör träna när man är sjuk eller när man har ont i halsen. Men var går gränsen?Är det riskfritt att exempelvis träna med en förkylning i kroppen om jag har ont i halsen men inte har feber? När bör jag vara försiktig med träning?

Ont i halsen – 1177

Att ha ont i halsen är vanligt hos både barn och vuxna. Det kan bero på många olika saker. Ofta går ont i halsen över av sig själv, men ibland kan det behövas någon form av behandling.

Covid-19 – 1177

Covid-19 är en infektionssjukdom som orsakas av ett virus. Det är vanligt att bli sjuk som vid förkylning eller influensa, men du kan också få andra symtom. Oftast går covid-19 över av sig själv, men ibland behövs vård på sjukhus.

Ont i örat – 1177

Keywords: 1177 förkylning, förkyld av kyla 1177, förkylning 1177