Jula Öppettider Halmstad – Allt du behöver veta om öppettiderna på Jula i Halmstad

Jula är en populär butikskedja i Sverige som erbjuder ett brett utbud av verktyg, maskiner, trädgårdsprodukter och mycket mer. I staden Halmstad finns en Jula-butik som besöks av många kunder varje dag. För att underlätta ditt besök på Jula i Halmstad, är det viktigt att du känner till öppettiderna för butiken.

Öppettiderna för Jula i Halmstad

Jula i Halmstad har följande öppettider:

Dag Öppettider
Måndag 09:00 – 19:00
Tisdag 09:00 – 19:00
Onsdag 09:00 – 19:00
Torsdag 09:00 – 19:00
Fredag 09:00 – 19:00
Lördag 10:00 – 17:00
Söndag 10:00 – 17:00

Vid speciella tillfällen, som exempelvis röda dagar eller helgdagar, kan öppettiderna för Jula i Halmstad variera. Det är alltid bra att dubbelkolla öppettiderna innan ditt besök, särskilt om du planerar att besöka butiken under en helgdag.

Förändringar vid utbyggnaden av Eurostop Halmstad

Jula i Halmstad är en del av köpcentret Eurostop Halmstad. Just nu pågår en utbyggnad av köpcentret, vilket kan leda till tillfälliga ändringar i öppettiderna för Jula. Det är därför extra viktigt att vara uppdaterad om eventuella förändringar och kolla öppettiderna innan ditt besök.

Jula-butiker i närheten av Halmstad

Om du av någon anledning inte kan besöka Jula i Halmstad, finns flera andra Jula-butiker i närheten. En populär butik som ligger relativt nära Halmstad är Jula Laholm. Där kan du också hitta ett brett utbud av produkter för hemmet, trädgården och mycket mer.

Så här hittar du aktuella öppettider för Jula i Halmstad

För att hitta de allra senaste öppettiderna för Jula i Halmstad kan du besöka deras officiella hemsida. På Jula’s webbplats, www.jula.se, kan du enkelt hitta information om öppettiderna för Jula i Halmstad och andra Jula-butiker runt om i landet.

För att undvika eventuella besvikelse eller onödiga resor, rekommenderas det att alltid kolla öppettiderna innan ditt besök på Jula i Halmstad. Genom att vara väl förberedd och veta öppettiderna kan du få en smidig och trevlig shoppingupplevelse.

Slutsats

Jula i Halmstad är en populär butik som erbjuder ett brett sortiment av produkter för hem, trädgård och verkstad. För att göra ditt besök på Jula i Halmstad så smidigt som möjligt är det viktigt att känna till öppettiderna för butiken. Genom att besöka Jula’s officiella webbplats, www.jula.se, kan du hitta de senaste öppettiderna och undvika eventuella förändringar. Ha kul och njut av din shoppingupplevelse!

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är öppettiderna för Jula i Halmstad?

Jula i Halmstad har följande öppettider: Måndag-fredag: 10:00-20:00 Lördag-söndag: 10:00-18:00

Var kan jag hitta öppettider för Jula i Halmstad?

Du kan hitta öppettiderna för Jula i Halmstad på deras hemsida www.jula.se eller genom att söka på nätet.

Vad är adressen till Jula i Halmstad?

Jula i Halmstad ligger på Eurostop, Hallarna 7, 302 92 Halmstad.

Finns det en Jula-butik i Laholm?

Tyvärr har Jula för närvarande ingen butik i Laholm.

Kommer det att finnas en utbyggnad vid Eurostop i Halmstad?

Ja, Eurostop i Halmstad planerar en utbyggnad. Detta kan innebära fler butiker och möjligheter för besökarna.

Vilka är öppettiderna för Jula på deras hemsida www.jula.se?

Öppettiderna på Jula hemsida kan variera beroende på vilken kategori du söker. Det är bäst att besöka hemsidan för att få den mest uppdaterade informationen.

Vad är de senaste nyheterna om Eurostop i Halmstad?

För att få de senaste nyheterna om Eurostop i Halmstad kan du besöka deras hemsida eller följa dem på sociala medier.

När öppnar Jula i Halmstad på helgen?

Jula i Halmstad öppnar klockan 10:00 på både lördag och söndag.

Var kan jag hitta mer information om Jula i Halmstad?

För mer information om Jula i Halmstad kan du besöka deras hemsida www.jula.se eller kontakta dem direkt via telefon eller e-post.

Har Jula i Halmstad längre öppettider under någon speciell period?

Ibland kan Jula i Halmstad ha längre öppettider under exempelvis jul- eller nyårsperioden. Det är bäst att kontrollera deras hemsida eller ringa dem för att få den aktuella informationen.

Artiklen Jula Öppettider Halmstad – Allt du behöver veta om öppettiderna på Jula i Halmstad har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 26 anmeldelser